Ismertetőfilm megtekintése »
 1. A probléma: a nők 80%-a szenved a narancsbőrtől


  A cellulitiszre hajlamos személyek combján és fenekén a bőr hideg tapintású, míg felsőtestük bőre meleg.
  Ezek a kevéssé esztétikus, a narancs héjának felszínére emlékeztető bőrredők legmakacsabbul a felső combon, és a fenéken jelentkeznek. A narancsbőr elleni harc javarészt eredménytelen, hiszen ez nem csak szövetek közötti vízfelgyülemlést, hanem a bőr alatti szövetben helyenként felhalmozódó zsírlerakódásokat jelent. A narancsbőr elleni küzdelem csak akkor lehet tartósan sikeres, ha ezeket a zsírpárnákat célzottan meg is szüntetjük.

  Az edzés és a fogyókúra önmagában kevés

  Sajnos azonban a zsírtól éppen nem ott szabadulunk meg, ahol szeretnénk, hanem az egyén hajlama által különösen preferált részeken. A kötőszövet gyengesége és a hajlam minden narancsbőr ellen irányuló próbálkozást meghiúsítanak - még akkor is, ha rendszeresen izzasztó sportot űzünk, és következetesen diétázunk.
 2. Az ok: a narancsbőr ellen a kulcs a vérkeringés


  A kedvezőtlen hajlam elsősorban a problémás területek gyenge vérellátását jelenti. A vér az egyetlen közeg, mely képes az energia szállítására a szervezetben ezért döntő jelentőségű a zsírok bontásánál. Azokon a helyeken sokkal gyorsabban "ég" el a zsír, ahol a vérellátás megfelelő. A tudományos vizsgálatok, és a gyakorlat is mutatja: a narancsbőr a rossz vérkeringésű testrészről tréninggel és megfelelő táplálkozással sem tüntethető el.

  Rossz vérellátás? - teszteljük a cellulitiszes bőrt

  Az, hogy egy testrész vérellátása milyen, egy 30 perces tréning (futás, biciklizés...) után már ki is derül: az edzés után egyszerűen tapintással mérjük le az adott testrész hőmérsékletét. Minél hidegebb az adott részen a bőrfelület, annál rosszab ott a vérellátás és ezzel együtt erősebb a hajlam a narancsbőr képződésre.
 3. A megoldás: a narancsbőr kezelés új dimenziója


  Cellulitisz - ez a sorsunk?

  Azonban egyetlen hölgynek sem kell belenyugodnia bőre állapotába, mert a Hypoxi Trainer L 250 készüléknek köszönhetően mostantól lehetővé vált a problémás területek narancsbőre ellen felvenni a harcot. Az innovatív elv két sikertényező együttes hatásának köszönhetően működik hatékonyan:

   •  Vákuum, hogy a problémás terület zsírszövetének vérellátása intenzívebb legyen
   •  Edzés, hogy a zsírsavakat az izmok még gyorsabban égessék el.

  A vákuumtréning összekapcsolja az edzés és a vákuumkezelés előnyeit, egy természetes, mégis kiemelkedően hatékony módszert teremtve ezzel. Az eredmény: a zsírpárnákkal vívott harc történetében először ott vagyunk képesek zsírt égetni, ahol szeretnénk, és ezt már a kezelés ideje alatt.

  Jó vérellátottság a HypoxiTrainingnek köszönhetően

  Az egyedülálló HypoxiTraining hatás:
  A problémás területek bőre még kedvezőtlen alkati adottságok esetében is felmelegszik a Hypoxi edzés ideje alatt, bizonyságául annak, hogy zsírégetés történik, mégpedig ott, ahol szeretnénk.
 4. És ahogyan működik...

  Míg a vendég a biciklin kényelmes fekvő helyzetben zsírégető edzést végez, a zsírszövetet csípőtől lefelé célzottan változó alacsony és normál nyomás hatása aktiválja: Az alacsony nyomás először a vért a problémás terület zsírszöveti zónájába szívja. Ott aztán az edzéshez szükséges mennyiségű energiát szolgáltató zsírsavakban feldúsul. A számítógép által vezérelt nyomásváltakozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az edzést végző izmokhoz érve aztán a zsír végképp elég.
 5. Az előny: egyénre szabott edzés - fogyókúra nélkül!

  Testi adottságok, életkor, erőnlét, táplálkozás: az alakproblémák olyan sokfélék, mint amilyen sokszínű az életstílusunk. Már néhány személyes jellemző megadásával kiválasztható az optimális kezelőprogram, mely alkalmazkodik a szövetek, a vénák fiziológiás állapotához, és figyelembe veszi az izmok edzettségi állapotát is.

  A Hypoxi Trainer L 250 pozitív hatása azonban a problémás területek zsírcsökkentésén messze túlmegy.

  A készülék a test saját gyógyító erőit is gyengéden aktiválja. Az alacsony nyomás váltakozása mindenkinek saját fiziológiás állapotához igazítható.

  Ennek megfelelően a táplálkozási előírások is csak arra korlátozódnak hogy az edzés után az elégetett zsírt ne vigyük vissza mértéktelen étkezéssel.

  Felejtse el az éhezést és a szigorú fogyókúrát! A Hypoxi készülékkel elért fogyás azokon a testrészeken teszi lehetővé a zsírégetést, ahol szeretnénk. Az eredmény: gyönyörű alak, formás test.

 6. Az új generációs készülék: további előnyök

  A Hypoxi készülék háttámláját automatikusan hozzá lehet igazítani a felhasználó egyedi igényeihez.
  A gép fedelének leeresztésétől a fekvőhelyzet beállításán át a kezelés alatti programállításig, a program automatikus megszakításáig, sőt még az edzés befejezése is: minden teljesen automatizáltan történik.
  A zsírégető edzés és a célzott vákuumkezelés már jól bevált együttesében a Hypoxi készülék forradalmi továbbfejlesztést és optimalizált működést jelent. Az eredmény: összehasonlíthatatlan kényelem a felhasználás során.

  Kényelem: Edzés, fekvő helyzetben.

  A fekvő helyzet a testet jórészt tehermentesíti saját súlyának viselésétől. Így még jobban ki tudja fejteni hatását a zsírégető edzés és az alacsony nyomás kombinációja - függetlenül az edzést végző személy testsúlyától. A háttámlát automatikusan hozzá lehet igazítani a felhasználó egyedi igényeihez. A pedál különleges kiképzésének köszönhetően a sportcipő nagyobb erőkifejtés nélkül rajta tartható. Mindezt annak érdekében, hogy valóban hatékony és mégis kikapcsolódással felérő edzésben legyen részünk.

  Teljesen automatikus: az edzés minden folyamata

  Az edzést kísérő folyamatok esetében a gép a legmodernebb számítógépes technikára támaszkodik . A zökkenésmentes edzés lebonyolításához elegendő kis mennyiségű adat bevitele - a többit már a számítógépre bízhatjuk. Természetesen minden pillanatban lehetséges kiigazításokat végezni, a terminál vagy a távirányító segítségével.
 7. Az új generáció: egyénre szabott edzés

  Az Ön kényelme érdekében: minden, a Hypoxi készülékkel folyatott munka szempontjából jelentős adat és edzésparaméter automatikusan, rádióérzékelők segítségével jut el a géphez illetve a terminálhoz.
  A kezelés alatt álló személy és a gép közötti interaktív kommunikáció a HypoxiTraining szempontjából kiemelten fontos szerephez jut. Az edzés során a számítógép folyamatosan elemzi a rádióhullámok által közvetített bőrhőmérséklet és szívfrekvencia értékeket. Ha a kezelés szempontjából hatékony értékeket meghaladó, vagy annál alacsonyabb adatot kap, automatikusan hozzáigazítja az edzés intenzitását az aktuális állapothoz. Ezen túlmenően pedig minden egyes nyomásváltási periódusban dinamikusan igazítja, módosítja a kerékpár ellenállást.

Ismertetőfilm megtekintése »


vakond